Nieuws en Aanbiedingen

Wist u dat?..


Cadeau-/kadobonnen een gewaardeerd cadeau zijn? Deze zijn er al vanaf 10,00 euro en worden samen met een leuk presentje verpakt tot een mooi pakketje.

Acupressuur (drukpuntmassage) oorspronkelijk werd toegepast door blinde therapeuten? Het blind kunnen voelen van knel (stress) punten en veel praktijkervaring was/is dus een must voor een effectieve behandeling.

De Fooienpot gebruikt wordt voor een goed doel. Met het geld wordt een deel van de kosten vergoed en bv cadeautjes gekocht. Verder lever ik kosteloos mijn bijdrage aan groepen die een extraatje wel verdienen.

Een paar goede doelen van de afgelopen jaren zijn:

*   make-upworkshops voor (jonge) dames met een fysieke en/of mentale beperking.

*   stoelmassages/gezichtsbehandelingen voor o.a. mantelzorgers.

*   gezichtsbehandelingen/make-up workshops voor organisatie die verwendagen organiseert voor ouders en kinderen die langdurig ziek zijn. Of voor moeders die onder aan de maatschappelijke ladder staan en niet over financiele middelen beschikken voor een ontspanningsmassage en/of gezichtsbehandeling.

Aanbiedingen

Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen, wil je die ook ontvangen? Stuur dan een berichtje met je e-mail gegevens naar shamina@telfort.nl

Ter kennismaking krijgt u bij de eerste afspraak een korting van 20,00 euro op een behandeling vanaf 60,00 euro. (niet in combinatie met andere aanbiedingen).