Body Balance (Anti Stress) behandeling

Een bodybalance (anti-stress) behandeling werkt verlichtend bij emotionele disbalans, stress, vermoeidheid, hoofdpijn veel piekeren etc.

Verschillende Oosterse en Westerse massage- en behandeltechnieken heb ik samengevoegd, uitgeprobeerd en steeds verder verfijnd. Elke behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke klachten. Mijn jarenlange ervaring maakt elke behandeling echt uniek!

Belangrijke basis is de Amma massage, een techniek die oorspronkelijk in China en Japan werd toegepast. Sommige mensen vergelijken de Amma met de Shiatsu massage maar daar zit een groot verschil tussen. Bij de Shiatsu massage ligt de aandacht op de drukpunten. De Amma Massage is verfijnder en werkt therapeutisch. Een ervaren Amma therapeut kan blokkades en knopen ‘blind’ voelen.

Behandeling:

Vooraf worden uw klachten besproken (zo maak ik een soort behandelplan in mijn hoofd). Het is dus belangrijk dat u uw klachten zo goed mogelijk probeert te verwoorden.

De behandeling is een combinatie van soepele harmonieuze bewegingen om de energie goed te laten stromen, het lichaam diep te laten ontspannen, fysiek, mentaal en emotioneel in evenwicht te brengen en tegelijkertijd de corresponderende stresspunten te kunnen voelen en te triggeren.

Tijdens de behandeling zelf wordt zo min mogelijk gepraat. Zo kunt u goed ontspannen en houd ik de concentratie vast. Veel cliënten ervaren deze behandeling als ‘intensief’, het is raadzaam om daarna even rust te nemen.

Prijzen:


45 minuten: € 52,50       Vaste klantenprijs: € 39,50
55 minuten: € 72,50       Vaste klantenprijs: € 55,00

Ter kennismaking 30% korting op de eerste afspraak van de normale prijs.
Niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Contra-indicaties
De Amma-massage is best intensief en wordt daarom afgeraden bij koorts, een huidziekte, pacemaker en zwangerschap. Heeft u andere (medische) klachten dan is het raadzaam om eerst met uw huisarts te overleggen en die informatie vóór de behandeling met mij te delen. U bent te alle tijde verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie.

Behandelingen