Hotstone Massage

Een hotstone massage is - hoe kan het ook anders - een warme massage.

Op een voorverwarmde massagetafel gemasseerd worden met warme stenen en olie is een intense weldadige ervaring!

De warmte heeft een therapeutisch effect, het ontspant diep, de doorbloeding wordt verbeterd en afvalstoffen worden beter afgevoerd en het allerbelangrijkste: u voelt zich lekker ontspannen en kunt genieten van een goede nachtrust.

Behandeling:

Vooraf bespreken we uw klachten zodat ik weet welke punten extra aandacht nodig hebben. In tegenstelling tot alle foto‘s die b.v. op Internet te vinden zijn (stenen gelegd op de blote rug), bedek ik uw rug eerst met een katoenen doek omdat niet iedereen de zelfde warmte kan verdragen. Daarna leg ik een aantal warme stenen op uw rug en wordt daarover ook weer een deken gelegd om de warmte nog beter vast te houden. Om de tijd optimaal te benutten masseer ik in die tussentijd uw benen met warme olie en eveneens warme stenen. Daarna zijn uw rug en schouders aan de beurt en tenslotte krijgt u een hoofdmassage.

Tijdens de behandeling wordt (liever) niet gepraat zodat u uw gedachten los kan laten, u optimaal kan genieten van de massage en ik de concentratie kan vasthouden. Na de behandeling krijgt nog een kopje kruidenthee en iets lekkers om even bij te komen.

Het is raadzaam om bv. een oud trainingspak aan te doen. De meeste oliën zijn goed uit wasbaar, echter aroma‘s zijn sterk geconcentreerd en minder goed uit wasbaar.

Prijzen:


40 minuten: € 49,50       Vaste klantenprijs: € 43,50
55 minuten: € 72,50       Vaste klantenprijs: € 57,50

Ter kennismaking 30% korting op de eerste afspraak van de normale prijs.
Niet in combinatie met andere aanbiedingen.

In combinatie met Aromatherapy:

40 minuten: € 60,00       Vaste klantenprijs: € 45,00
50 minuten: € 75,00       Vaste klantenprijs: € 59,50

Ter kennismaking 30% korting op de eerste afspraak van de normale prijs.
Niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Let op: De Hotstone wordt afgeraden bij koorts, een huidziekte, pacemaker en zwangerschap. Heeft u andere medische klachten dan is het raadzaam om bv. eerst met uw huisarts te overleggen en die informatie vóór de behandeling met mij te delen. U bent te allen tijde verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie.

Behandelingen