Gezichtsbehandeling

Een verzorgende gezichtsbehandeling is uw beste visitekaartje!

Een gezichtsbehandeling is bedoeld als extra verzorging van uw gelaat, hals en decolleté. Elke behandeling wordt afgestemd op uw wensen. Met een passend advies wordt elke behandeling heel persoonlijk.

Behandeling:

Eerst wordt uw gezicht gereinigd en gestoomd. In het stoomapparaat zit een lichte aroma (bv. lavendel) die verkwikkend is, helpt om u te ontspannen. Afhankelijk van uw huidtype wordt een milde scrub gebruikt zonder korrels of een grovere scrub met korrels. Als nodig worden comedonen (meeëters) verwijderd en gedesinfecteerd. Uw wenkbrauwen worden gemodelleerd en als nodig geverfd. Haartjes op uw bovenlip en/of kin worden verwijderd/geharst. U krijgt een massage van het gelaat en decolleté en tenslotte een gezichtsmasker.

Prijzen:

45 minuten € 39,50
60 minuten € 45,00

Wenkbrauwen verven € 5,00
Harsen bovenlip + kin € 7,00

Uitgebreide gezichtsbehandeling

Voor een vale, vermoeide en/of rijpere huid is een uitgebreidere behandeling een aanrader. Het gelaat, de hals en decolleté worden uitgebreid gemasseerd met een hoge concentraat collageen en andere voedende crèmes. De behandeling wordt afgesloten met een ‘special mask’ (zg. ‘zwaardere maskers’). Er zijn twee speciale maskers: het vliesmasker en de ‘gold mask’.

Prijzen:

75 minuten € 85,00      Vaste klantenprijs € 65,00

Let op: Heeft u medische klachten of heeft u een gevoelige huid/allergie? Bespreek dat vóór de behandeling met mij. U bent te allen tijde verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie.